Clement kiest bewust voor Pozuelo: 'Hij wordt opgeslorpt door zijn ploegmaten'

Clement kiest bewust voor Pozuelo: 'Hij wordt opgeslorpt door zijn ploegmaten'

Gepubliceerd: woensdag 13 februari 2019 om 08:32wo 13-02-2019 om 08:32

Laatste update: woensdag 13 februari 2019 om 09:15wo 13-02-2019 om 09:15

Racing Genk gaat donderdag in het kader van de Europa League op bezoek bij Slavia Praag. Philippe Clement nam in zijn selectie verrassend genoeg ook Alejandro Pozuelo op, die een vertrek wil forceren. De Genk-coach heeft daar volgens Het Nieuwsblad een goede reden voor.

In een open brief maakte Pozuelo duidelijk dat hij absoluut weg wil bij Genk. 'Een bijzonder vreemde situatie, die ongetwijfeld geen goed kan doen aan de voorbereiding en de gemoedsrust van de spelersgroep', opent de krant.

De krant denkt dat Clement een duidelijke reden heeft om Pozuelo mee te laten afreizen. 'Het zou best kunnen dat de Spanjaard mee moet naar Praag omdat hij dan tot vrijdag wordt opgeslorpt door zijn ploegmaten - gisteren op training bleek de sfeer nog niet verzuurd. Én om hem zo ver weg te houden van zijn manager.'

Mondelinge overeenkomst
Pozuelo hoopt aan de slag te gaan bij Toronto FC, waar hij drie keer meer kan verdienen. Genk weigert elke medewerking, omdat zij geen vervanger meer kunnen halen. Bovendien kwamen beide partijen recent – zij het mondeling – overeen dat ze samenwerken tot het einde van het seizoen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws