'Chelsea wil sterspeler Hazard op andere gedachten brengen met Zidane-move'

'Chelsea wil sterspeler Hazard op andere gedachten brengen met Zidane-move'

12-02-2019 23:56
2

Chelsea ziet in Zinedine Zidane een ideale nieuwe manager, meldt The Sun dinsdagavond. De momenteel clubloze Fransman moet volgens de boulevardkrant de opvolger worden van Maurizio Sarri, die onder stevige druk staat in West-Londen.

The Blues verloren zondagmiddag met liefst 6-0 van Manchester City. The Telegraph schreef eerder op de dinsdag al dat de chemie tussen Sarri en zijn spelers ontbreekt en dat de krakers tegen Manchester United (FA Cup), Manchester City (League Cup) en Tottenham Hotspur van later deze maand bepalend zijn voor zijn baan. Wanneer Sarri deze serie niet 'overleeft', zal de regerend FA Cup-winnaar zich volgens The Sun wenden tot Zidane.

Die move lijkt vooral bedoeld om sterspelers Eden Hazard te behagen. De Belgische vleugelaanvaller beschikt over een in 2020 aflopend contract en flirtte de laatste maanden nadrukkelijk met een toptransfer. Een samenwerking met zijn jeugdidool Zidane zou Hazard mogelijk op andere gedachten kunnen brengen, vermoedt de toonaangevende tabloid.