Doemscenario voor Antwerp? Dat dachten wij vorig jaar ook

Doemscenario voor Antwerp? "Dat dachten wij vorig jaar ook"

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 20:15di 12-02-2019 om 20:15

Antwerp heeft afgelopen weekend verloren van Lokeren (2-1), maar niemand twijfelt er voorlopig aan dat The Great Old wel degelijk Play-Off 1 haalt. Ex-speler Cisse Severeyns is echter wel voorzichtig.

In Gazet Van Antwerpen geeft hij aan dat Antwerp zijn schaapjes nog niet op het droge heeft. "Zeg nooit nooit. Vorig jaar dacht op een gegeven moment
óók iedereen dat Play-Off 1 binnen was. Stel je voor dat ze tegen Anderlecht en Genk nul op zes pakken en de concurrentie wint. Dan komen ze misschien toch nog in het schuitje van vorig jaar terecht", vertelt Severeyns.

Antwerp heeft wel nog altijd zeven punten voor op KAA Gent, de huidige nummer zeven. "Na de zege in Oostende dacht ik: Antwerp is safe. Maar in het driepuntensysteem kan het snel keren. Van dit Anderlecht hoef je in principe geen schrik te hebben. Maar het nadeel is dat zij zich geen misstap meer kunnen permitteren."

In het afgelopen seizoen eindigde Antwerp met 41 punten, drie punten te weinig om Play-Off 1 te halen. Nu zit het met nog vijf wedstrijden te gaan al aan 45 punten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws