Heel wat frustratie bij Club Brugge: Ze gaan door een moeilijke periode

Heel wat frustratie bij Club Brugge: "Ze gaan door een moeilijke periode"

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 19:32di 12-02-2019 om 19:32

Na de derby tussen Cercle en Club Brugge liep het zondag fout af. Irvin Cardona ging na het gelijkspel een Cercle-vlag in de middenstip planten, waarna er een vechtpartij ontstond. Bij Club Brugge konden ze zijn actie matig appreciëren.

Jacques Sys, hoofdredacteur bij Sport/Voetbalmagazine, denkt te weten waarom men bij Club Brugge zo hevig reageerden. "De hevige reactie van de Clubspelers wijst volgens mij vooral op een dieperliggende frustratie en irritatie over de gang van zaken binnen de ploeg", zegt hij.

"5 op 12 na de winterstop. Vormer die zich roert na een vervanging, nu Wesley. De supporters die Leko uitfluiten. Ze gaan door een moeilijke periode", klinkt het.

Volgens Peter Vandenbempt is er toch nervositeit bij Club Brugge. "Frappanter vond ik de felle reactie bij de blauw-zwarte familie van Club Brugge", geeft hij aan bij Sporza.

"Als speler van de kampioen moet je een keer de schouders ophalen als de kleine buur blij is met een puntje. Het wijst op veel onrust, irritatie en frustratie bij Club Brugge na alweer een VAR-nadeel bij het tweede doelpunt van Cercle", aldus Vandenbempt.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws