'Chelsea-vedettes zijn kettingrokende tacticus Sarri beu; maand om baan te redden'

'Chelsea-vedettes zijn kettingrokende tacticus Sarri beu; maand om baan te redden'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 18:04di 12-02-2019 om 18:04

Laatste update: dinsdag 12 februari 2019 om 18:05di 12-02-2019 om 18:05

Chelsea-manager Maurizio Sarri heeft van zijn werkgever ongeveer een maand de tijd gekregen om z'n baan in Londen te redden. Dat meldt The Telegraph dinsdag. Voor Chelsea staan er in de komende weken wedstrijden tegen Manchester United, Manchester City en Tottenham Hotspur op het programma. 

Volgens The Telegraph is kwalificatie voor de Champions League aan absolute must voor Sarri. Chelsea móet dus in de top-vier van de Premier League eindigen of de Europa League winnen. De relatie tussen de Italiaanse coach en zijn spelersgroep is zeer slecht, weet de Britse krant. De vedettes van Chelsea zijn het vertrouwen in Sarri grotendeels kwijtgeraakt na nederlagen tegen Bournemouth, Arsenal en Manchester City. Afgelopen zondag werd het liefst 6-0 voor de regerend kampioen. 

De Chelsea-spelers ergeren zich volgens The Telegraph op meerdere vlakken aan Sarri. Zijn trainingen zijn 'saai' en beginnen in de ogen van de selectie ook te laat op de middag. Bovendien zouden ze het beu zijn dat Sarri hen dagelijks volpropt met tactische informatie. Recent is aan de voormalig trainer van SSC Napoli gevraagd of het een beetje minder kan. 

Het feit dat Sarri een kettingroker is, is naar verluidt eveneens een doorn in het oog voor diverse spelers. De trainer staat samen met zijn assistenten regelmatig te roken tijdens trainingen en dat wordt als 'onprofessioneel' ervaren. 

Plaats een reactie

Riddlin +2659
dinsdag 12 februari 2019 om 18:42
Mourinho, Conte, Sarri. Zou Abramovitsj vragen aan zijn trainers om zijn spelers te kleineren
Vind ik leuk
Wim1966 +2177
dinsdag 12 februari 2019 om 19:11
Het begint er stilaan op te lijken dat Chelsea met een bende verwende kinderen te maken heeft.
Wanneer een nieuwe trainer, komt spelen ze de pannen van het dak en wanneer ze hun plaatsje hebben in het team gaat het karakter er uit.
Vind ik leuk
La joya +501
dinsdag 12 februari 2019 om 19:29
I am so sarri, but you are a bad coach... hahahaha You never win anything, not with napoli and here at cfc neither...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws