Opvallend: flinke barst in het huwelijk, maar Pozuelo reist met Genk naar Praag

Opvallend: flinke barst in het huwelijk, maar Pozuelo reist met Genk naar Praag

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 16:30di 12-02-2019 om 16:30

Gezien alle commotie rondom Alejandro Pozuelo zou je haast vergeten dat Racing Genk donderdag in de Europa League moet aantreden tegen Slavia Praag. Opvallend genoeg stapt Alejandro Pozuelo mee op het vliegtuig.

Pozuelo legde dinsdagmiddag een nieuwe bom onder het huwelijk met Racing Genk, door openlijk uit te schreeuwen dat hij wil vertrekken. Pozuelo ontkent dat hij een akkoord bereikt heeft met Genk waarin staat dat hij tot 14 juni 2019 bij de Limburgers zou blijven. Toronto FC, de club waar Pozuelo naar toe wil trekken, zou advocaten in hebben gezet om het contract van Pozuelo uit te pluizen.

Ondanks de onrust reist Pozuelo woensdag gewoon met zijn ploegmaats mee naar Tsjechië. Pozuelo maakt deel uit van een 21-koppige selectie, waarin zijn aanwezigheid het meest opvalt. Neto Borges en Casper De Norre kunnen wel hun Europese debuut voor Genk maken. De Japanner Junya Ito, de derde winteraankoop van de koploper, moet nog wachten op zijn eerste optreden.

Genk moet het in de heenwedstrijd verder stellen zonder Sander Berge, die nog altijd in de lappenmand zit. Ook voor Jhon Lucumi komt het duel blijkbaar te vroeg.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws