Pozuelo schreeuwt het uit en zet Genk onder druk: Ik wil vertrekken

Pozuelo schreeuwt het uit en zet Genk onder druk: "Ik wil vertrekken"

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 15:27di 12-02-2019 om 15:27

Een langer verblijf van Alejandro Pozuelo bij KRC Genk lijkt stilaan onmogelijk geworden. De Spanjaard wil absoluut vertrekken, dat vertelt hij nu ook zelf.

De middenvelder geeft tegenover Het Laatste Nieuws aan dat hij de club wil verlaten. "Ik wil vertrekken", klinkt het. "Ik voel me na de publieke verklaringen van Racing Genk gisteren, 11 februari, met betrekking tot mijn contractuele situatie verplicht om dit statement te maken. Om mijn professionele reputatie, eer en publiek imago te kunnen behouden", zegt hij.

"Daarom wil ik dat de fans van Racing Genk weten hoe alles in mekaar zit. Het is absoluut onwaar dat ik in januari een akkoord bereikt heb met Genk waarin staat dat ik bij de club zou blijven tot 14 juni 2019. Ik moedig Genk aan om het contract of overeenkomst getekend door mij en de club publiek te maken. Ik ben er zeker van dat ze dat niet zullen doen omdat ik nooit zo’n contract of overeenkomst getekend heb", klinkt het bij Pozuelo.

"Het is wél waar dat ik mijn intentie om bij Genk te blijven heb verklaard. Maar daar moet bij gezegd worden dat ik door de club onder druk gezet werd om dat te doen. Ook al waren we op dat moment nog steeds de details van de zogenaamde overeenkomst aan het onderhandelen - die ik ‘in the end’ niet getekend heb", aldus de Spanjaard.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws