Refaelov kreeg een harde klap bij Club Brugge: “Dat vergeet ik liever”

Refaelov kreeg een harde klap bij Club Brugge: “Dat vergeet ik liever”

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 13:46di 12-02-2019 om 13:46

Laatste update: dinsdag 12 februari 2019 om 13:46di 12-02-2019 om 13:46

Lior Refaelov speelde jarenlang bij Club Brugge en maakt nu het mooie weer bij Antwerp. De middenvelder ligt nog steeds uitstekend bij de supporters van Blauw-Zwart, maar Refaelov zelf blikt niet graag terug naar zijn laatste seizoen in Brugge.

Refaelov viel veel naast de ploeg onder coach Ivan Leko. "Het enige wat ik te horen kreeg, was dat het systeem veranderd was en dat mijn positie niet meer bestond in dat systeem. Dat was niet het antwoord dat ik na zes jaar trouw aan Club had verwacht. Op het eind was de relatie met Leko wat beter, tijdens de play-offs speelde ik weer. Maar ik wist dat ik geen toekomst meer had bij Club”, vertelt hij aan Humo.

Dat de kapiteinsband naar Ruud Vormer ging nadat Timmy Simons stopte met voetballen was een harde klap voor Refaelov. "Dat kwam aan: ik was jarenlang vice-aanvoerder geweest en kan niet bedenken wie er behalve Simons de laatste tien jaar meer aan Club heeft gegeven dan ik. Hoe vaak heb ik het ploegbelang niet laten voorgaan op mijn individuele belangen? Ik dacht nooit eerst aan mezelf. En dan zoiets… Ach, het liefst van al vergeet ik dat zevende seizoen, ondanks de titel.”

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws