Kritiek, maar ook begrip voor Pozuelo: 'Dat kan niemand hem verwijten'

Kritiek, maar ook begrip voor Pozuelo: 'Dat kan niemand hem verwijten'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 11:46di 12-02-2019 om 11:46

Alejandro Pozuelo staat op vertrekken bij KRC Genk. De Spanjaard en zijn entourage hebben daar zelfs een juridische strijd voor over. Ludo Vandewalle laat zich uit over de situatie van de Genkse spelmaker.

Het aanbod uit de MLS is niet van de minste. 'Pozuelo kan in Toronto drie keer zoveel verdienen als hier. Dat je dan als ongediplomeerde Andalusiër van 27 jaar niet vergeet waarom je alles achterliet, is op zin minst te begrijpen', klinkt het in Het Nieuwsblad.

Geen garantie op de titel
De wintermercato is reeds voorbij in ons land, waardoor Genk met het oog op de titelstrijd geen vervanger meer kan halen. Bovendien is Pozuelo onmisbaar voor het team van Philippe Clement. 'Kampioen worden in Genk is mooi. Maar er is geen garantie dat het daadwerkelijk lukt. En wat dan?', gaat Vandewalle verder.

'Genk gaat Pozuelo missen en wij als voetballiefhebbers ook. De manier waarop hij dit vertrek forceert, is verwerpelijk. Maar wegens zijn afkomst en zijn enige beweegredenen om zijn arme regio te verlaten, kan niemand hem verwijten dat hij voor het geld kiest.'

Lees ook: Supporters KRC Genk verstoten Pozuelo: "Dit is nog erger dan Defour"

Poll

Heb jij begrip voor zijn keuze?

(681 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws