JPL-revelatie mag hopen op Rode Duivels: Op het EK zal hij er bij zijn

JPL-revelatie mag hopen op Rode Duivels: "Op het EK zal hij er bij zijn"

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 11:01di 12-02-2019 om 11:01

Laatste update: dinsdag 12 februari 2019 om 11:17di 12-02-2019 om 11:17

Zinho Vanheusden gooit hoge ogen bij Standard. De huurling van Inter speelde zich in geen tijd in de ploeg bij de Rouches. Intussen groeide hij uit tot een absolute sterkhouder op Sclessin. Bij Extra Time werd Vanheusden met een vergrootglas bekeken.

Michel Preud'homme heeft heel wat talentvolle jongens in de rangen, maar eentje steekt er bovenuit. "Standard beschikt over veel youngsters die doorbreken, maar Vanheusden is in korte tijd toch al een constante factor geworden", aldus Wesley Sonck.

De maturiteit van Vanheusden maakt indruk op de gewezen Rode Duivel. "De manier waarop hij positie kiest, uitverdedigt, passes uitdeelt en de presence die hij uitstraalt: defensief speelt hij altijd zijn wedstrijd en ook offensief draagt hij zijn steentje bij."

Kans bij Rode Duivels?
De tafelgasten zien Vanheusden binnenkort ook opduiken bij de Rode Duivels. "Mocht er nu een EK zijn, dan zou Vanheusden meegaan', zegt Filip Joos. Marc Degryse deelt die mening: "Vanheusden is een goeie speler. Als hij zo blijft evolueren, zal hij er op het EK 2020 bij zijn."

Poll

Zal Vanheusden erbij zijn op het EK in 2020?

(191 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws