Is Coucke Anderlecht beu? 'Over zijn dierentuin is hij veel enthousiaster'

Is Coucke Anderlecht beu? 'Over zijn dierentuin is hij veel enthousiaster'

Gepubliceerd: dinsdag 12 februari 2019 om 10:47di 12-02-2019 om 10:47

Laatste update: dinsdag 12 februari 2019 om 10:50di 12-02-2019 om 10:50

Marc Coucke nam ruim een jaar geleden de fakkel over bij RSC Anderlecht en daar was hij zichtbaar tevreden mee. De laatste tijd houdt de voorzitter van paars-wit zich nogal afzijdig, iets wat ook Hugo Camps niet ontgaan is.

De columnist vindt dat Coucke en de rest van het bestuur een gelaten indruk nalaten. 'Het schrijnende is de onverschilligheid van eigenaar en bestuur. De zin voor urgentie is onpeilbaar. Dat zou een fan op kwade gedachten kunnen brengen', staat te lezen in Het Laatste Nieuws.

Onverschillige Coucke
Volgens Camps wordt het dan ook hoog tijd dat Coucke zich nog eens laat gelden en communiceert naar de buitenwereld toe. 'Hoe groot is de liefde van Coucke eigenlijk nog voor Paars-Wit? Hij spreekt zoveel in dossiertaal, nooit eens woorden met vleugels, vermoeid bijna.'

Van enthousiasme lijkt er bij Coucke nog maar weinig sprake. 'De wijze waarop hij de grandeur van Anderlecht verpersoonlijkt, lijkt onderhevig te zijn aan snelle erosie. Of is het onverschilligheid? Over zijn dierentuin en Wout Bru is hij alvast duizend keer enthousiaster', besluit Camps.

Poll

Zie je het nog goed komen onder Coucke?

(754 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws