Carcela verschijnt dinsdag voor Geschillencommissie, strafeis is al bekend

Carcela verschijnt dinsdag voor Geschillencommissie, strafeis is al bekend

Gepubliceerd: maandag 18 februari 2019 om 15:48ma 18-02-2019 om 15:48

Mehdi Carcela ging door het lint tijdens de wedstrijd Standard-Anderlecht na zijn afgekeurde doelpunt. De middenvelder stak zijn middenvinger uit naar scheidsrechter Visser.

Vrijdag moet Standard Luik zich al verantwoorden voor de puta-gezangen van ex-speler Christian Luyindama. En op 19 februari zal Carcela voor de Geschillencommissie verschijnen voor zijn uitbarsting tegenover arbiter Visser.

Ook heeft Michel Preud’homme veel blessurezorgen. Langdurige geblesseerden Sebastien Pocognoli en Obbi Oulare zijn nog steeds aan het herstellen. Ook Orlando Sa (kuitblessure), Renaud Emond (hamstrings) en Moussa Djenepo (rug) hebben kwaaltjes.

Update 15.48: Mehdi Carcela moet zich dinsdag vanaf 14 uur bij de Geschillencommissie verantwoorden voor zijn middenvinger richting ref Lawrence Visser. La Dernière Heure weet inmiddels al dat Carcela moet vrezen voor een schorsing van twee duels. Carcela en Standard zullen dit voorstel van het Bondsparket hoe dan ook aanvechten. Desnoods volgt er vrijdag nog een hoger beroep. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws