'Barça is akkoord en moet 'Frenkie de Jong-achtig' bedrag betalen voor Serviër'

'Barça is akkoord en moet 'Frenkie de Jong-achtig' bedrag betalen voor Serviër'

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 16:16ma 11-02-2019 om 16:16

Volgens de Frankfurter Allgemeine Zeiting is de volgende megatransfer van FC Barcelona in de maak. De Spaanse grootmacht zou met het management van Luka Jovic een akkoord hebben bereikt over een meerjarig contract. 

Jovic (21) wordt sinds de zomer van 2017 door Eintracht Frankfurt gehuurd van Benfica. Bij de Duitsers doet de Servische spits het uitstekend: vorig seizoen was Jovic goed voor 9 treffers, dit seizoen staat de teller al op 19 goals in 27 officiële duels. 

Frankfurt heeft een optie tot koop bedongen bij Benfica en kan Jovic mogelijk direct met grote winst doorverkopen aan Barça. FAZ weet namelijk dat de kampioen van Spanje concrete interesse heeft; Barcelona zou met het management van Jovic zelfs al akkoord zijn over een contract. Als Frankfurt de optie tot koop licht in Portugal, en dat is aannemelijk, moet Barça met de Duitsers onderhandelen over een transfersom.

Verwacht wordt dat Frankfurt een 'Frenkie de Jong-achtig' bedrag verlangt voor Jovic, stelt FAZ. Afgelopen maand betaalde Barcelona 75 ruim miljoen euro aan Ajax voor de Oranje-international. De Jong meldt na afloop van dit seizoen bij zijn nieuwe club. 

Plaats een reactie

TageMeister +9188
maandag 11 februari 2019 om 16:23
Barca ook een koop-club geworden
Vind ik leuk
Lil +22
maandag 11 februari 2019 om 18:45
Bestaat de “financial Fair play” nog, want barca koopt de laatste jaren wel voor zeer veel geld 😡
Vind ik leuk
firedwarf +4193
maandag 11 februari 2019 om 18:52
tsja ze hebben ook een bom geld voor neymar gehad en gewoon slim verkocht kijk paulinho bv... En hebben tig aantal jeugdspelers verkocht met clausules paar jaar geleden die nu beginnen te renderen en opbrengen... Anderzijds ondanks dat ik barca fan ben heb je gelijk , al is het maar oneerlijke concurrentie voor ploegen als bv uit belgie en nederland, anderzijds welke ploegen komen wel nog met financial fair play af? Half italie is falliet door de FFP, in spanje moet je buiten barcelona ploegen als valencia, sevilla, atletico, real en zo ook al gaan in de gaten houden, engeland? Meer dan de helft van de ploegen , in frankrijk monaco, lille, lyon en psg en ga zo maar door... Denk da FFP vooral in het leven is geroepen als buffer zodat de kleine landjes niet te veel van hunne neut zouden maken
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws