STVV op weg naar play-off 1: “Ongelooflijk wat ze in korte tijd hebben neergezet”

STVV op weg naar play-off 1: “Ongelooflijk wat ze in korte tijd hebben neergezet”

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 14:49ma 11-02-2019 om 14:49

Sint-Truiden is aan een sterk seizoen bezig. Ondanks het vertrek van sterkhouders Casper De Norre en Roman Bezus is STVV ook na de winterstop op weg om play-off 1 te halen. Voorzitter David Meekers is in de wolken.

"Rust is het sleutelwoord. We zetten niemand onder druk”, begint Meekers tegenover Het Laatste Nieuws. “Ook de Japanse bazen doen dat niet. Zij zijn gelukkig met de huidige situatie en tonen op dit moment vooral een groot supportershart en veel fanatisme.”

"We blijven ook zeggen wat we altijd gezegd hebben. Alles mag, niks moet”, gaat Meekers verder. “Als ik voor mezelf mag spreken... jawel, de spanning stijgt van week tot week. Vandaag ben ik een paar keer gestorven, denk ik. Het borrelt binnenin, weet je wel. Ik zal ontgoocheld zijn als we nu nog naast de top zes pakken.”

STVV heeft grote stappen gezet op korte termijn. “Maar mijn fierheid zal niemand me kunnen afpakken. Ongelooflijk wat deze club in zo'n korte tijd heeft neergezet. We zullen hoe dan ook klaar zijn voor play-off 1. De voorbereidingen zijn trouwens gestart. Een huzarenstukje, alleen al inzake ticketing en veiligheid."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws