UPDATE: Anderlecht bevestigt blessure Obradovic: ‘Scheur in de hamstrings’

UPDATE: Anderlecht bevestigt blessure Obradovic: ‘Scheur in de hamstrings’

11-02-2019 14:02 Laatste update: 14:03
7

RSC Anderlecht kwam tegen Zulte Waregem niet verder dan een 0-0 gelijkspel, maar het was wel voldoende om weer in de top-zes te duiken. Paars-wit houdt wel blessureleed over aan de partij tegen Essevee.

Zo viel Ivan Obradovic nog voor rust uit bij Anderlecht. De Serviër – die de laatste weken onder Fred Rutten een nieuwe start kende – moest afhaken na hinder aan de hamstrings. Volgens Het Laatste Nieuws heeft de linkspoot een spierscheur opgelopen.

Zoektocht naar geschikte vervanger
Dat betekent dat Anderlecht tot (minstens) aan de Play-Offs geen beroep kan doen op Obradovic. Tegen Zulte Waregem werd hij vervangen door Antonio Milic, maar die laatste ligt niet in de bovenste schuif van de Anderlecht-supporters.

Binnenkort kan paars-wit mogelijks wel weer een beroep doen op Elias Cobbaut. De jonge linksachter was er tegen Zulte Waregem niet bij nadat hij vorige week ziek werd door de airco op de spelersbus.

Update 11/02, 14u02: RSC Anderlecht heeft op zijn officiële kanalen de blessure van Obradovic bevestigd. De linksachter heeft een scheurtje opgelopen in de hamstrings en zal zo’n drie weken out zijn.