Club Brugge de gebeten hond na derby: De felle reacties waren frappant

Club Brugge de gebeten hond na derby: "De felle reacties waren frappant"

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 11:32ma 11-02-2019 om 11:32

De derby tussen Cercle Brugge en Club Brugge werd na afloop ontsierd door het vlagincident. Peter Vandenbempt vindt het een storm in een glas water. Bovendien vond hij vooral de reactie van Blauw-Zwart overdreven.

Het planten van de vlag stelde niet zoveel voor, aldus Vandenbempt. "Waar ging het ook over? Cardona wilde een vlag van Cercle in de middenstip planten. Onnozel als je het mij vraagt, zeker na een gelukkig gelijkspel voor Cercle Brugge. En het mislukte dan ook nog eens", staat te lezen op Sporza.

"Frappanter vond ik de felle reactie bij de blauw-zwarte familie van Club Brugge", gaat de radioman verder. "Als speler van de kampioen moet je een keer de schouders ophalen als de kleine buur blij is met een puntje."

Ergernis bij Club Brugge
Er is meer aan de hand bij Club Brugge, aldus Vandenbempt. "Het wijst op veel onrust, irritatie en frustratie bij Club Brugge na alweer een VAR-nadeel bij het tweede doelpunt van Cercle. Wesley volgde het voorbeeld van Vormer met gesticulaties na zijn wissel en de trainer krijgt meer en meer kritiek van links en rechts."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws