Update: Operatie geslaagd, maar 'Operatie Redding' zal zonder Miric verder gaan

Update: Operatie geslaagd, maar 'Operatie Redding' zal zonder Miric verder gaan

11-02-2019 15:35 Laatste update: 15:43
3

Sporting Lokeren kon eindelijk nog eens winnen. In eigen huis klopten de Waaslanders verrassend Antwerp met 2-1. Marko Miric had met een doelpunt en een assist een groot aandeel in de Lokerse zege, al zit zijn seizoen er mogelijks op.

Het Laatste Nieuws weet namelijk dat Miric maandag nog geopereerd wordt. De onfortuinlijke aanvaller moest tijdens de tweede helft naar de kant. Daarbij kreeg hij bovendien een bierdouche van de Antwerp-supporters.

Het verdict is zwaar: een gebroken middenvoetsbeentje. De inactiviteit van Miric wordt op circa acht weken geschat. Indien Lokeren degradeert, komt de Kroaat dit seizoen – aangezien het slechts vijf wedstrijden meer zijn in de reguliere competitie – niet meer in actie.

Alweer een domper
Een zoveelste tegenslag voor Lokeren, dat eerder Knowledge Musona ook al enkele weken moest missen vanwege de windpokken. De Zimbabwaan is echter wel helemaal terug fit, dat bewees hij ook afgelopen zaterdag. Met een knappe goal zette hij Lokeren immers op weg naar de zege.

11/02, 15.35: Ondertussen is Miric onder het mes geweest. De operatie verliep succesvol. Mich Vergauwen van Het Laatste Nieuws deelde alvast een foto uit het ziekenhuis van de onfortuinlijke aanvaller. Lokeren moet het waarschijnlijk acht weken stellen zonder Miric. Operatie Redding zal dus zonder Miric moeten gebeuren.