‘Transfersoap Pozuelo gaat verder: juridisch steekspel op komst’

‘Transfersoap Pozuelo gaat verder: juridisch steekspel op komst’

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 07:00ma 11-02-2019 om 07:00

Alejandro Pozuelo staat naar verluidt dicht bij een overgang naar het Canadese FC Toronto. De Spanjaard moet de vervanger worden van Sebastian Giovinco. Het Laatste Nieuws meldt dat een juridisch steekspel echter op komst is.

De 27-jarige Pozuelo kan een grootverdiener in de MLS worden. De onderhandelingen over een transfer gaan nog verder, maar een juridisch steekspel dreigt. Toronto wil het jaarsalaris van de middenvelder verviervoudigen en biedt een loon van vier miljoen euro.

De transferprijs wordt echter nog een andere zaak. De opstapclausule van acht miljoen euro werd geschrapt uit het contract van Pozuelo. Die clausule zou echter wel opnieuw in werking treden vanaf de volgende transferperiode. Voor Belgische clubs is dat komende zomer, maar in Canada begint die periode op 13 februari.

Advocaten van beide clubs houden zich nu druk bezig met de hele situatie en het transferdossier van Pozuelo dreigt in een juridisch steekspel uit te draaien. De entourage van de Spanjaard wil alvast een vertrek. Toronto is ook bereid om acht miljoen euro op tafel te leggen.

Lees ook: Genk het slachtoffer van makelaars? "Gingen er vanuit dat ze veilig waren"

Poll

Denk jij dat Pozuelo vertrekt?

(675 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws