Storck komt met opmerkelijke excuses naar Gent toe: Dit is niet onze stijl

Storck komt met opmerkelijke excuses naar Gent toe: "Dit is niet onze stijl"

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 22:45zo 10-02-2019 om 22:45

Royal Excel Moeskroen heeft de Ghelamco Arena met verstomming geslagen. De ploeg-in-vorm kwam bij KAA Gent winnen met 1-2. Manuel Benson kreeg de toorn van het thuispubliek over zich heen na een erg gemene overtreding op Brecht Dejaegere. Daar had Bernd Storck aandacht voor in zijn perspraatje.

Na de match kwam de trainer van Moeskroen met een opmerkelijke boodschap. "Voor ik start aan mijn analyse, wil ik kort iets zeggen over de situatie uit de tweede helft met Manuel Benson. Ik wil me verontschuldigen, in zijn naam en in mijn naam, omdat hij dit soort overtreding maakt. Dat is niet onze stijl. Ik wil me dan ook verontschuldigen bij de coach", richtte hij zich tot Jess Thorup.

"Het is niet onze manier van voetballen om zo'n fout te maken. Dat heb ik hem ook gezegd", sluit Storck de zaak. De Duitser greep overigens ook tijdens de partij in: enkele minuten na de onsportieve ingreep van Benson haalde hij zijn vleugelaanvaller naar de kant. Dat bracht voor Gent echter geen zoden aan de dijk. Door de nederlaag wordt Play-Off 1 halen nog een helse klus.

Poll

Had Benson rood moeten krijgen?

(304 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws