Ondanks gelijkspel verdedigt Leko zijn spelers: Kan ze niets verwijten

Ondanks gelijkspel verdedigt Leko zijn spelers: "Kan ze niets verwijten"

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 17:50zo 10-02-2019 om 17:50

Club Brugge en Ivan Leko zijn er andermaal niet in geslaagd om de drie punten te pakken. Ook op bezoek bij Cercle Brugge liep het fout af. Toch is Leko niet ontevreden over zijn spelers.

“Het is jammer van het resultaat", zegt Leko op de clubsite. “We hadden nochtans dominantie en controle over de wedstrijd. Tijdens de eerste helft scoorden we twee keer en hadden we nog verschillende goede kansen. We hadden bij de rust al twee goals moeten voor staan, maar dat gebeurde jammer genoeg niet."

"Qua inzet en mentaliteit kan ik mijn spelers in elk geval niets verwijten", verdedigt hij zijn spelers. "Iedereen heeft alles gegeven, maar het resultaat is moeilijk om te accepteren. Ik zag een Club Brugge met wil en energie, en met veel kansen, maar jammer genoeg resulteerde dat niet in een overwinning. Het komt er nu op aan om te zoeken naar meer efficiëntie, zowel met als zonder bal", aldus Leko.

Nu staat er een belangrijk drieluik op het programma. En Club Brugge is niet meteen in de beste vorm. "Ik zou grote zorgen hebben als mijn ploeg geen inzet en energie zou hebben en geen kansen zou creëren. Dat is gelukkig wel het geval, maar het komt erop aan efficiënter te worden", besluit hij. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws