Genk het slachtoffer van makelaars? Gingen er vanuit dat ze veilig waren

Genk het slachtoffer van makelaars? "Gingen er vanuit dat ze veilig waren"

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 18:15zo 10-02-2019 om 18:15

Bij KRC Genk moet men zo stilaan serieus beginnen vrezen voor een vertrek van Alejandro Pozuelo. De Spanjaard kan nog een lucratieve transfer versieren. Het spel van makelaars?

Volgens Marc Degryse heeft Genk zich laten bespelen door de makelaar(s) van Pozuelo, die flink willen verdienen aan de Spanjaard. "Het ligt hier vooral aan de spelersmakelaar", zegt hij bij Play Sports.

"Ze hadden gezegd dat die afkoopclausule van 8 miljoen euro er zou uit zijn tot aan de volgende transferperiode. Dus bij Genk ging men er vanuit dat het veilig zat tot volgende zomer", weet Degryse te melden.

"Maar die advocaten en makelaars stellen nu dat de mercato in Amerika pas begonnen is, dus dat het al een nieuwe transferperiode is. Genk dacht dus dat ze het goed gedaan hadden, maar worden toch verrast door die makelaars", geeft Degryse aan.

Of het ook tot een transfer komt, wordt de komende dagen/weken duidelijk. De transferperiode in China en vooral Canada loopt nog een tijdje. De makelaar van Pozuelo werd zondag wel gespot in de Luminus Arena.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws