Vechtpartij na Cercle - Club Brugge: Exponent van jaren calimerogedrag

Vechtpartij na Cercle - Club Brugge: "Exponent van jaren calimerogedrag"

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 17:14zo 10-02-2019 om 17:14

Na de wedstrijd tussen Cercle Brugge en Club Brugge liep het even fout. Irvin Cardona plaatste na het gelijkspel de vlag van Cercle in de middenstip van het Jan Breydelstadion. Niet naar de zin van de analisten bij Play Sports.

Meteen na de actie van Cardona haalde Dion Cools de vlag uit de middenstip. Daarna sloegen de stoppen door bij beide kampen. Marc Degryse is bijzonder kritisch voor de actie van Cardona.

"Je moet zoiets nooit doen", zegt Degryse bij Play Sports. "En al zeker niet bij een gelijkspel, dat slaat echt nergens op. Ik zag het Trossard al doen en Vormer ook. Dan krijg je natuurlijk het spel op de wagen."

"Spelers moeten hun emotie in controle kunnen houden. Je bent prof en moet voor het goede voorbeeld zorgen. Ik vind dat je daar wel iemand voor moet schorsen. Maar dan keer op keer. Nu niet één keertje wel en dan niet."

Ook Eric Van Meir en Karl Vannieuwkerke vonden het niet kunnen. "Ik vind het echt triestig", gaf Van Meir aan. "Het exponent van jaren calimerogedrag", voegde Vannieuwkerke daar nog aan toe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Cercle en #ClubBrugge nemen het concept derby iets te letterlijk en gaan nog even strijden met elkaar na het laatste fluitsignaal #cerclu

A post shared by VoetbalPrimeur.be (@voetbalprimeur.be) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws