Meunier loopt hersenschudding op, PSG trekt met zorgen richting Manchester

Meunier loopt hersenschudding op, PSG trekt met zorgen richting Manchester

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 16:02zo 10-02-2019 om 16:02

Volgende week ontwaakt de Champions League uit haar winterslaap. PSG trekt dinsdag naar Manchester United, maar doet dat met een gehavende ploeg. Naast Neymar mist het ook Thomas Meunier. Achter de naam van Edison Cavani staat nog een vraagteken.

Neymar ligt al een tijdje in de lappenmand en zal daar nog een tijdje verblijven. De Braziliaanse ster heeft last van zijn middenvoetsbeentje. Ook voor de return in Parijs zal Neymar binnen twee weken forfait moeten geven.

Meunier blesseerde zich zaterdag tegen Bordeaux (1-0 voor PSG). Hij botste met François Kamano en bleef lang op de grond liggen. Uiteindelijk werd de Rode Duivel vervangen. Zondag liet PSG weten dat Meunier is onderzocht. Daaruit bleek dat Meunier een lichte hersenschudding heeft opgelopen. Hij moet een weekje rusten. De return halen mag dus geen probleem vormen.

Ook Cavani viel zaterdag geblesseerd uit. De Uruguayaan sukkelt met zijn heup. Bij PSG is er nog hoop dat Cavani speelklaar geraakt, maar die kans lijkt eerder klein. Zo komt alle druk in de Franse aanval op de schouders van Kylian Mbappé te liggen.

Lees ook: PSG boekt krappe zege, maar ziet Meunier uitvallen voor United-treffen

Poll

Wie haalt de volgende ronde?

(23 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws