Fellaini geeft belangstelling toe: ''Ik kon deze zomer naar PSG''

Fellaini geeft belangstelling toe: ''Ik kon deze zomer naar PSG''

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 15:00zo 10-02-2019 om 15:00

Marouane Fellaini zal binnenkort te bewonderen zijn in het shirt van de Chinese eersteklasser Shandong Luneng Taishan. Fellaini had nu echter ook het shirt van Paris Saint-Germain te maken. 

Fellaini beschikte na het vorige seizoen over een aflopend contract bij Manchester United en de Rode Duivel kon vanwege zijn transfervrije status rekenen op belangstelling van diverse topclubs. Paris Saint-Germain was één van de clubs die jacht maakte op zijn handtekening. Fellaini kreeg in een interview met Téléfoot vragen die hij enkel met 'ja' of 'neen' mocht beantwoorden. Toen hem werd gevraagd of hij deze zomer bij PSG had kunnen tekenen, klonk het bevestigend ''ja''.

Er werd destijds gesuggereerd dat zijn eventuele komst naar PSG voor onenigheid zorgde binnen de Franse topclub. Mogelijk was dit een reden voor dat Fellaini om eind juni alsnog te beslissen om United langer trouw te blijven.

Nieuw avontuur
'Big Fella' tekende in Manchester voor twee jaar bij, maar besloot een half jaar later om alsnog te verkassen. "Het was tijd voor een nieuwe uitdaging in mijn carrière. Ik denk dat het het juiste moment was om te vertrekken uit Engeland. Ik heb er mooie momenten beleefd en heb er meer dan tien jaar gespeeld'', legde hij uit bij Téléfoot.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws