Moeilijke avond verwacht voor KAA Gent: ''Twee ploegen die spektakel maken''

Moeilijke avond verwacht voor KAA Gent: ''Twee ploegen die spektakel maken''

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 13:10zo 10-02-2019 om 13:10

KAA Gent neemt het zondagavond (20u) in eigen huis op tegen Royal Excel Moeskroen. Aimé Anthuenis voorspelt een overwinning voor Gent, maar verwacht dat Moeskroen sterk weerstand zal bieden.

Anthuenis is namelijk onder de indruk van beide teams. ''Met de transfers Bezoes, Sorloth en Kaminski heeft KAA Gent zich versterkt. Als Odjidja fit is kunnen de Buffalo's wedijveren met de besten. In de tien Play-Off 1 wedstrijden zal Gent wel eens voor de verrassing kunnen zorgen'', blikt Anthuenis vooruit in De Zondag.

Zoals gezegd is de voormalig bondscoach echter ook te spreken over de gasten. ''Moeskroen is gestegen van de laatste plek naar de elfde positie. Coach Bernd Strock is erin geslaagd om van elf individuen een sterk collectief te maken om het de Gentenaars moeilijk te maken. Het zijn alvast te ploegen die met technisch, aanvallend voetbal er een spektakel van zullen maken'', kijkt Anthuenis enthousiast vooruit naar de confrontatie.

Lees ook: KAA Gent-trainer Thorup waarschuwt: ''Moeskroen wordt echt moeilijk''

Plaats een reactie

Lord Wenger +18282
zondag 10 februari 2019 om 13:22
Zal inderdaad een moeilijke en stevige pot worden. Maar thuis mogen we het niet nalaten om de drie punten hier te houden. Weer twee punten uitlopen op Charleroi, Anderlecht nog een speeldag achter ons houden en 3 punten inlopen op Antwerp en Standard moeten genoeg motivatie zijn om daar voor te zorgen.
Vind ik leuk
zondag 10 februari 2019 om 13:53
Geen excuses vanavond winnen is een must willen we POI spelen.
Vind ik leuk
Reagens +3559
zondag 10 februari 2019 om 16:51
Dit zou wel eens een hele goede zaak kunnen worden.
Behalve STVV en mss Anderlecht hebben alle concurrenten punten laten liggen.
Vind ik leuk
Cavalier1 +134
zondag 10 februari 2019 om 19:10
Op naar de dubbel!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws