Nainggolan bevestigt geruchten: Wij hebben een pact gesloten

Nainggolan bevestigt geruchten: "Wij hebben een pact gesloten"

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 11:00zo 10-02-2019 om 11:00

Radja Nainggolan lijkt terug op het goede pad bij Inter. Meer nog: tegen Parma (0-1) gaf hij zelfs de beslissende assist. In de Italiaanse media was er sprake van een pact tussen Nainggolan en Inter. Dat bevestigt Nainggolan ook zelf.

"Ik wil iets terugdoen voor iedereen die in mij is blijven geloven", zei hij bij Sky Sports Italia. "De eerste maanden van het seizoen was ik nooit honderd procent. Er waren wat problemen die niets te maken hadden met voetbal."

Nainggolan zou ondertussen ook al vier kilo kwijt zijn door een speciaal dieet. Dat wijst er natuurlijk ook op dat hij niet al te scherp stond. "Ik heb nu een pact gesloten met Inter. De details blijven in de kleedkamer. Inter betekent veel voor mij. En ik wil iets terugdoen voor iedereen die in mij is blijven geloven."

Inter staat momenteel derde in de Serie A, met liefst zeventien punten achterstand op Juventus. Het resultaat van een heel slechte periode, die Nainggolan nu hoopt af te sluiten. "We mogen nu niet denken dat we de slechte periode overwonnen hebben. We moeten blijven strijden, want het seizoen is nog lang. Er staat een pak teams vlak achter ons."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws