Castagne denkt aan Rode Duivels: Heb meer kans op die positie

Castagne denkt aan Rode Duivels: "Heb meer kans op die positie"

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 10:30zo 10-02-2019 om 10:30

Timothy Castagne zat eerder dit seizoen op een zijspoor bij Atalanta. Hij dacht zelfs aan een transfer naar Celtic, maar is nu sterk bezig als linksback. Op die nieuwe positie vergroten ook zijn kansen voor de Rode Duivels.

Castagne is nu helemaal over zijn dip heen. "Ik heb nooit opgegeven, maar vertrouwen is fundamenteel. Ik vind mijn draai en ik geef alles om steeds beter te worden. Op links is mijn takenpakket anders, maar dankzij de coach en mijn ploegmaats groei ik. Ik wil hier alles geven. Dit is het beste moment van mijn carrière", vertelt hij bij La Gazzetta Dello Sport.

Castagne denkt nu meer dan ooit aan de Rode Duivels, waar hij al meespeelde tegen Schotland en Nederland. "Hazard, Lukaku, Mertens, De Bruyne,...: wat een ploeg. Ik was benieuwd om mijn niveau in zo'n context te kunnen testen, maar op training begreep ik dat ik er sta. Maar dit is voor mij nog maar het begin bij de nationale ploeg. Op rechts speelt Meunier en ik denk dat er op de andere flank een grotere kans is om te spelen."

Lees ook: Castagne komt aan de oppervlakte: "Het werk van de trainer"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws