'Ondanks twijfels over fysieke paraatheid staan Bolasie en Zulj aan de aftrap'

'Ondanks twijfels over fysieke paraatheid staan Bolasie en Zulj aan de aftrap'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 08:51zo 10-02-2019 om 08:51

Het is niet langer vijf, maar één voor twaalf bij RSC Anderlecht. Als de recordkampioen Play-Off 1 niet wil mislopen, moét er absoluut gewonnen worden van Zulte Waregem. Fred Rutten legt zijn eieren in het mandje van de wintertransfers.

De teruggekeerde Kara Mbodji voetbalde zich meteen weer in het elftal als leidersfiguur in de achterhoede. Ook Peter Zulj kreeg het afgelopen weekend een basisstek op bezoek bij Standard Luik. In de Vurige Stede was Yannick Bolasie, die derde winteraankoop, invaller. Dat zal thuis tegen Zulte Waregem anders zijn.

De Zondag weet namelijk dat zowel Zulj als Bolasie vanaf minuut één zullen meedoen bij Anderlecht. Nochtans plaatst de krant vraagtekens bij de fysieke paraatheid van Zulj. Bolasie kan dan weer profiteren van de schorsing van concurrent Zakaria Bakkali.

Voor het overige zou Rutten niet te veel sleutelen aan de basiself van in Luik, al vervangt de herstelde Landry Dimata mogelijk Ivan Santini in de punt.

Vermoedelijke opstelling Anderlecht: Didillon - Najar, Kara, Lawrence, Obradovic - Kums, Kayembe - Verschaeren, Zulj, Bolasie - Dimata.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws