'Kylian Hazard kan Cercle verlaten om grote broer te vervoegen in topcompetitie'

'Kylian Hazard kan Cercle verlaten om grote broer te vervoegen in topcompetitie'

Gepubliceerd: zondag 10 februari 2019 om 07:56zo 10-02-2019 om 07:56

Borussia Mönchengladbach gaat Chelsea FC achterna. De Duitsers willen sterspeler Thorgan Hazard koste wat kost behouden en hebben daarom een opmerkelijke strategie uitgedacht. Spil van het verhaal? Broertje Kylian Hazard.

De jongere broer van Thorgan en Eden probeert deze jaargang door te breken bij Cercle Brugge. Dat lukt behoorlijk, al zijn zijn statistieken (twee doelpunten, één assist) nu ook niet om over naar huis te schrijven. Toch denkt Gladbach eraan om de dribbelkont in huis te halen, laat Bild weten.

De reden daarvoor lijkt simpel: Thorgan paaien. Die zou komende zomer vertrekken bij Gladbach, aangezien er heel wat interesse is van andere clubs. De mogelijke komst van zijn broertje zou hem kunnen overhalen om gesprekken aan te knopen over een verlengd verblijf.

Technisch directeur Max Eberl geeft wat toelichting. "Momenteel hebben we geen gesprekken met Thorgan, maar Kylian is een goede speler, ja", aldus Eberl bij Bild. De Duitser geeft ook toe dat Gladbach de Cercle-aanvaller al goed gescout heeft.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws