OPSTELLING: Rutten rekent op zijn drie nieuwkomers tegen Zulte Waregem

OPSTELLING: Rutten rekent op zijn drie nieuwkomers tegen Zulte Waregem

10-02-2019 16:59 Laatste update: 17:16
20

RSC Anderlecht staat op plek zeven in de Jupiler Pro League. De manschappen van Fred Rutten moeten de komende speeldagen aldus vol aan de bak om play-off 1 in de wacht te slepen. Een Zulte Waregem in vorm wacht.

Fred Rutten moet het nog steeds zonder de geblesseerde Sebastiaan Bornauw doen. De verdediger is geopereerd en bezig aan zijn herstel. De teruggekeerde Kara ging vorige week de fout in tegen Standard, maar staat weer in de basis. Yannick Bolasie begint net zoals Peter Zulj aan de wedstrijd.

Zulte Waregem is met een zes op zes uit de winterstop gekomen. De ploeg van coach Francky Dury komt zo weer boven water en nestelt zich in de middenmoot. Europees voetbal blijft een doel voor Essevee, al hoopt het dat via Play-Off 2 te bereiken.

Eerder dit seizoen won Anderlecht met 1-2 op het veld van Zulte. Bakkali en Gerkens waren de doelpuntenmakers voor paars-wit, Buffel scoorde in de laatste minuut voor Zulte. De laatste zeven confrontaties tussen beide clubs werden overigens gewonnen door Anderlecht.