Miric van Lokeren krijgt Antwerps bier over zich heen

09-02-2019 23:44 Laatste update: 10-02-2019 00:11
10

Sporting Lokeren wist zaterdag eindelijk nog eens te winnen. Het versloeg Royal Antwerp FC met 2-1. Marko Miric scoorde één van de treffers van de thuisploeg. Bij zijn wissel kreeg Miric een beker met bier naar zich gesmeten.

In de 67e minuut verdubbelde Miric de score. Een kleine tien minuten later haalde Glen De Boeck de Servische aanvaller naar de kant. Bij zijn wissels kwam Miric voorbij de Antwerp-fans. Toen wees Miric met zijn hand naar zijn oor. Een Antwerp-fan kon de provocatie niet aan en vond er niks beter op om zijn bekertje bier op het lichaam van Miric te gooien.

Bier gooien naar een speler mag natuurlijk niet. De kans is groot dat Antwerp nog een boete voor het incident krijgt. Ook de actie van Miric kan een staartje krijgen. Benieuwd of ook de speler of Lokeren moet opdraaien voor het provoceren.