Antwerp-speler speelde bijna voor Anderlecht: Verliep heel positief

Antwerp-speler speelde bijna voor Anderlecht: "Verliep heel positief"

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 20:28za 09-02-2019 om 20:28

Didier Lamkel Zé is bezig aan zijn seizoen van de grote doorbraak bij Antwerp. De middenvelder kent een goed seizoen bij The Great Old. Het had niet veel gescheeld of hij speelde nu voor... RSC Anderlecht.

De Kameroener bevestigt dat Anderlecht in het verleden interesse toonde. "Dat was in de winter van 2012. Ik was toen amper 16 jaar en zat nog op de academie in Kameroen", klinkt het in Gazet van Antwerpen.

"Anderlecht was me daar komen bekijken en had me uitgenodigd om een maand te komen testen. Ik dus helemaal alleen naar Brussel, waar ik voor het eerst in de kou speelde. Maar het verliep allemaal heel positief. Mbokani stond toen in de eerste ploeg, maar ik trainde met de U19 en de beloften, met spelers als Samuel Bastien en Youri Tielemans", klinkt het.

Hij kon RSC Anderlecht overtuigen, maar tot een overgang kwam het niet. "Ik kreeg na die maand te horen dat ik kon tekenen, alleen moest ik wachten tot ik 18 was. Dat hadden ze me bij Bordeaux, waar ik voordien al stage had gelopen, ook gezegd. Maar uiteindelijk ben ik op mijn 17e ingegaan op een voorstel van Rijsel, waar ik op mijn 18e verjaardag dan heb getekend", besluit Lamkel Zé.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws