Anderlecht ziet Charleroi niet dichterbij komen na gelijkspel tegen Oostende

Anderlecht ziet Charleroi niet dichterbij komen na gelijkspel tegen Oostende

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 19:50za 09-02-2019 om 19:50

Charleroi heeft het in extremis nagelaten om extra druk te zetten op RSC Anderlecht. Het was op weg naar een 1-0 zege, maar gaf die in allerlaatste instantie nog uit handen. 1-1.

Charleroi had al snel de controle in de partij en liet die de eerste helft ook helemaal niet los. Het zorgde voor ene pak hoekschoppen, veel gevaar voor de Oostendse zestien, maar niet echt voor hele grote kansen.

Een gelijke stand bij de rust was dan ook het gevolg voor beide teams. Al leek Charleroi dus wel de grote favoriet om na de pauze dat doelpuntje mee te graaien.

Ook na de pauze was het Charleroi dat KVO onder druk bleef houden. Op een aanval van KVO bleef het wachten. Tom De Sutter kwam maar niet in de wedstrijd en werd dan ook vervangen. Die inbreng van Sakala zorgde niet meteen voor een groot verschil.

De wedstrijd leek op een gelijkspel af te stevenen, tot Jordi Vanlerberghe een kwartier voor tijd in de zestien in de fout ging. Charleroi kreeg een strafschop, Jérémy Perbet bedankte voor het geschenk en maakte er 1-0 van.

Een slag voor KVO, dat niet sterk genoeg leek om nog tegen te prikken. De tijd tikte voort en 1-0 stond op het einde van de reguliere speeltijd nog op het scorebord. In de blessuretijd werd er echter nog eens gescoord. Niet door Charleroi, wel door KVO. Tomasevic zorgde voor de 1-1 eindstand.

Plaats een reactie

Bart Joos +3105
zaterdag 9 februari 2019 om 19:59
Het zal binnenkort Mazzu-time worden, richting exit, vrees ik. Jammer voor de man.
Vind ik leuk
zaterdag 9 februari 2019 om 20:16
Gelukkig voor Anderlecht...
Vind ik leuk
mani88 +1147
zaterdag 9 februari 2019 om 20:25
Voetbalprimeur... Levert een gelijkspel tegenwoordig geen punt meer op?! Bij mijn weten komt Charleroi 1 punt dichter...
Vind ik leuk
sus +2041
zaterdag 9 februari 2019 om 20:55
volgens mij staan we op plaats 7...dwd zeggen dat we alleen naar plaats 6 moeten kijken en niet naar plaats 8....
Vind ik leuk
MoCa +690
zaterdag 9 februari 2019 om 21:30
Dank u wel B-ploeg van Coucke !!!
Vind ik leuk
Basvyncke +911
zondag 10 februari 2019 om 01:18
Heb enkel de samenvatting gezien, maar die Delfi sprong er toch wel uit met twee heel mooie acties. Een strakke omhaal in de tweede helft en een prachtige balaanname waarmee hij ook onmiddellijk gedraaid stond richting doel; gevolg door een schot met half wreef, half buitenkant voet dat een metertje naast de kruising buiten gaat. Wil geen speler hypen, maar dit was voor een debuut van een 18 jarige wel mooi. Maar nogmaals, heb enkel de samenvatting gezien. Miss speelde hij wel een héél bleke wedstrijd met enkel deze twee momenten. Iemand meer gezien?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws