PSG boekt krappe zege, maar ziet Meunier uitvallen voor United-treffen

PSG boekt krappe zege, maar ziet Meunier uitvallen voor United-treffen

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 19:00za 09-02-2019 om 19:00

Paris Saint-Germain heeft zich thuis tegen Bordeaux hersteld van de eerste competitienederlaag in Lyon van zondagavond. De krappe thuiszege op de nummer 12 werd echter overschaduwd door het geblesseerd uitvallen van Edinson Cavani en Thomas Meunier, vlak voor de Champions League-clash met Manchester United.

PSG heerste in het eigen Parc des Princes, maar had moeite met het creëren van kansen. Vlak voor rust werd de wedstrijd opengebroken met een penalty. Meunier ging gemakkelijk naar de grond na een ogenschijnlijk onschuldig duel met Nicolas de Préville en Cavani schoot raak vanaf de stip.

De Uruguayaan moest in de rust echter in de kleedkamer achterblijven en werd vervangen door Kylian Mbappé. De regerend landskampioen wist de kleine voorsprong over de streep te trekken, maar raakte in de persoon van Meunier nóg een speler kwijt. De Rode Duivel botste tijdens een luchtduel vol tegen François Kamano op en leek even het bewustzijn te verliezen. Na een minutenlange behandeling moesten beiden het veld verlaten.

Meunier lijkt dinsdag sowieso niet van de partij te zijn tegen Manchester United. Of Cavani het treffen op Old Trafford haalt, is nog onduidelijk.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws