UPDATE: 'Ambulanciers stellen zich burgerlijke partij tegen Standard-hooligans

UPDATE: 'Ambulanciers stellen zich burgerlijke partij tegen Standard-hooligans"

Gepubliceerd: maandag 11 februari 2019 om 23:45ma 11-02-2019 om 23:45

Zaterdag hadden fans van Anderlecht een eetfestijn in het Vlaams-Brabantse Buizingen. Een feest werd dat niet. Enkele hooligans van Standard viel binnen en hield huis. Ook ambulanciers deelden in de klappen. Dat meldt Sportwereld.

Volgens Sportwereld daagden dertig tot veertig Standard-hooligans op met stokken. De politie kwam ter plaatse en wist drie personen te arresteren. Eén fan van Anderlecht moest afgevoerd worden met een ambulance. Ook daar zouden de hooligans hun frustraties hebben op gebotvierd. Ook de feestzaal liep schade op.

De brandweerzone Vlaams-Brabant West laat weten: "Plots werden onze mensen aangevallen door een groep van zeker twintig gemaskerde mannen die plotseling tevoorschijn kwamen. Ze waren gelukkig tijdig ingestapt, en stoven weg om zich in veiligheid te brengen. Op de ziekenwagen zijn een aantal blutsen aangebracht, maar verdere schade is er niet."

Update 11/02 23.45: Sportwereld meldt dat de ambulanciers die werden aangevallen door de Standard-hooligans zich burgerlijke partij stellen in de zaak. Dat besliste de brandweer maandag na een vergadering op de hoofdzetel in Vilvoorde. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws