'Barça aast op klapper na transfer De Jong: verkoop Coutinho bespreekbaar'

'Barça aast op klapper na transfer De Jong: verkoop Coutinho bespreekbaar'

Gepubliceerd: zaterdag 9 februari 2019 om 15:16za 09-02-2019 om 15:16

FC Barcelona sluit een vertrek van Philippe Coutinho komende zomer niet langer uit, meldt Marca. De Braziliaanse recordaankoop mocht woensdag in El Clásico tegen Real Madrid (1-1) in de basis beginnen, maar hij kon opnieuw geen indruk maken.

Coutinho kwam vorig jaar januari voor 140 miljoen euro over van Liverpool, maar hij wist in Camp Nou nog niet zijn stempel te drukken en zag Ousmane Dembélé al passeren in de pikorde. De aanvallende middenvelder geniet nog steeds de steun van Barça, maar tegelijkertijd heeft de club laten doorschemeren dat een verkoop niet onbespreekbaar is als zijn vorm niet aantrekt voor het einde van het seizoen, schrijft Marca.

Het bericht is een flinke boost voor onder meer Chelsea. De Britse kwaliteitskrant The Independent berichtte onlangs dat de Londenaren Coutinho als mogelijke opvolger van Eden Hazard zien, mocht onze landgenoot naar Real Madrid vertrekken. Chelsea zal wel diep in de buidel moeten tasten, aangezien Barça een groot deel van de transfersom zal willen terugverdienen.

Volgens Marca kan de Spaanse kampioen het geld in ieder geval goed gebruiken, nadat het onlangs overeenstemming bereikte met Ajax over de transfer van Frenkie de Jong voor minimaal 75 miljoen euro.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws