OPSTELLING: Charleroi probeert weer naar Play-Off 1 te gaan tegen KV Oostende

OPSTELLING: Charleroi probeert weer naar Play-Off 1 te gaan tegen KV Oostende

09-02-2019 17:35 Laatste update: 17:47
4

Charleroi hoopt nog steeds op een plekje in de top zes en zal dus vol aan de bak moeten tegen KV Oostende. De kustclub kent een teleurstellend seizoen en prijkt op een 14e plek in de Jupiler Pro League. De opstellingen zijn inmiddels bekend.

Felice Mazzu ging roemloos ten onder tegen Moeskroen. Het vertrek van Christian Benavente deed de ploeg ook geen goed. Charleroi staat drie punten achter nummer 7 RSC Anderlecht en vier achter nummer 6 KAA Gent. Marinos is geschorst. In zijn plaats start debutant in de competitie Busi. (19) In de aanval mag nog een debutant starten, Delfi (18).

KV Oostende en Gert Verheyen hopen op eerherstel na de behaalde 0 op 9. Degradatie lijkt afgewend, maar KVO wil zich nestelen in de middenmoot. Verheyen kan nog steeds niet rekenen op onder andere Brecht Capon. De Sutter is wel fit en speelt. 

Eerder dit seizoen wist KV Oostende in eigen huis met 2-1 te winnen van Charleroi. In de laatste vijf confrontaties kon Charleroi de drie punten niet pakken. Oostende won drie keer.