'Vormer zette heel wat neer bij Club Brugge, ik kan zijn frustratie begrijpen'

'Vormer zette heel wat neer bij Club Brugge, ik kan zijn frustratie begrijpen'

09-02-2019 10:02
7

Tegen KAA Gent viel Ruud Vormer even uit zijn rol. Na zijn wissel liet de kapitein van Club Brugge duidelijk merken dat hij niet opgezet was met de keuze van trainer Ivan Leko. In Het Belang van Limburg nuanceert Johan Boskamp het gedrag van zijn landgenoot.

'Ruud heeft de laatste drie jaar ook wel wat neergezet bij Club. Ik kan zijn frustratie begrijpen en ik vond het ook wel een beetje leuk van hem. Dat hij na de match er nog een schepje bovenop deed in een tv-gesprekje vind ik minder erg', is de mening van Boskamp over het incident.

Leko en Vormer hebben het ondertussen bijgelegd, maar volgens Boskamp blijft er altijd wel nog iets klagen. 'Als trainer moet je weten dat die interviews direct na de wedstrijd worden afgenomen. Dan zit de adrenaline nog in je flikker. Zeker een teleurgestelde speler gaat dan dingen zeggen die hij anders misschien minder stellig zou verwoorden. Ze hebben het ondertussen bijgelegd op training, maar dit blijft natuurlijk hangen', stelt de Nederlandse analist.

Lees ook: Vormer krijgt steun van ploegmaat bij Club Brugge: "We zijn allemaal winnaars"