Guardiola en Solari gooien met modder: 'Real Madrid beste club van deze eeuw'

Guardiola en Solari gooien met modder: 'Real Madrid beste club van deze eeuw'

Gepubliceerd: vrijdag 8 februari 2019 om 20:37vr 08-02-2019 om 20:37

Real Madrid-trainer Santiago Solari en Manchester City-manager Pep Guardiola gooien met modder. De Argentijn en de Catalaan steggelen over het feit wat het beste team van het decennium is.

Guardiola stak onlangs de lont in het kruitvat door FC Barcelona, Juventus en Bayern München als de beste clubs van het decennium te bestempelen. Volgens Solari een overduidelijke sneer van de voormalig Barça-coach aan aartsrivaal Real Madrid. 

"Madrid is de beste club van deze eeuw en in de geschiedenis van de sport", liet Solari weten. "En dat gezegd hebbende: ze zijn ook de beste van het decennium." Op die uitspraken kwam Guardiola vrijdagmiddag weer terug, nadat Chelsea-manager Maurizio Sarri Manchester City als het beste team van Europa betitelde. "Bedankt, maar ik zal aardig zijn voor de Madrid-fans die boos op mij zijn: Real is het beste team van Europa."

"Ze hebben de laatste drie jaar de Champions League gewonnen en zijn dus het beste team in Europa dit decennium", verklaart de Catalaan. "Maar Real is niet het beste team van dit decennium als je landstitels en bekertoernooien telt, want Juve, Barça en Bayern wonnen zes of zeven titels en Real twee."

"Ik hoop dat Solari mijn antwoord begrijpt. Ik hoop dat ze nu blij met mij zijn", besluit Guardiola.

Lees ook: Solari vreest niet dat druk 'rat' Courtois fataal wordt: "Een prikkel"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws