Vandenbempt zeer scherp voor Bayat: ''Totaal ongepast van een clubleider''

Vandenbempt zeer scherp voor Bayat: ''Totaal ongepast van een clubleider''

08-02-2019 18:33
4

Peter Vandenbempt is niet te spreken over het gedrag van Charleroi-manager Mehdi Bayat na de 3-0 nederlaag op het veld van Royal Excel Moeskroen. Na het laatste fluitsignaal kwam Bayat het veld op om trainer Felice Mazzu flink de les te lezen. Totaal ongepast, zo vindt Vandenbempt.

''Even viel hij uit zijn rol en deed hij zowaar aan zijn notoire voorganger-nonkel Abbas denken toen hij na het pijnlijke verlies van Charleroi op Le Canonnier naar beneden stormde. Zijn al aangeslagen coach Mazzu kreeg er nog een keer een opgewonden Bayat overheen en die ging ook nog wat spelers de levieten lezen'', zegt Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

Bayat had daar op het veld helemaal niets te zoeken in de ogen van Vandenbempt. ''Totaal ongepast van een clubleider die ook op bondsniveau en in de Pro League graag een prominente rol opeist. In de kleedkamer en - beter nog - een dag later zijn zegje doen was slimmer geweest dan nu zijn trainer met toch niet geringe verdienste publiek zijn ongenoegen kenbaar maken'', besluit de analist.

Lees ook: Bayat houdt zich niet in na nederlaag: “Dit aanvaard ik geen tweede keer