Oud-Heverlee Leuven in de wolken met Euvrard/Vercauteren: ''Makkelijke keuze''

Oud-Heverlee Leuven in de wolken met Euvrard/Vercauteren: ''Makkelijke keuze''

08-02-2019 15:24
3

Oud-Heverlee Leuven maakte vrijdagmiddag bekend dat Vincent Euvrard en Frank Vercauteren aan het roer komen te staan. Euvrard wordt de hoofdcoach, Vercauteren neemt de rol van mentor en sportief adviseur op zich. OHL heeft zeer veel vertrouwen in het duo.

Peter Willems, CEO van OH Leuven, is zeer blij dat Euvrard en Vercauteren samen vast konden worden gelegd. ''Ik ben verheugd om in naam van de raad van bestuur Vincent en Frank te verwelkomen in Leuven. Hun kennis, ervaring en de chemie die er tussen hen is, maakten het voor de raad van bestuur een makkelijke en unanieme keuze voor de korte en lange termijn'', klinkt het op de officiële website.

Willems heeft er vertrouwen in dat het tweetal elkaar net als bij Cercle Brugge goed zal aanvullen. ''Met Vincent trekken we een jonge, getalenteerde coach aan die een mooie toekomst voor zich heeft. Zijn talent wordt aangevuld met de uitgebreide ervaring van Frank. We zijn er van overtuigd dat deze combinatie onmiddellijk een positief effect zal hebben op de resultaten en dat ze OHL in 1B zullen houden.''

Euvrard neemt als eindverantwoordelijke de positie over van de Engelsman Nigel Pearson die vorig week zondag werd bedankt voor bewezen diensten. Pearson betaalde de prijs voor de slechte resultaten. OHL behaalde het minste aantal punten in de Eerste Klasse B en handhaving is dan ook de missie voor het nieuwe sportieve duo.