KAA Gent-trainer Thorup waarschuwt: ''Moeskroen wordt echt moeilijk''

KAA Gent-trainer Thorup waarschuwt: ''Moeskroen wordt echt moeilijk''

Gepubliceerd: vrijdag 8 februari 2019 om 15:07vr 08-02-2019 om 15:07

Laatste update: vrijdag 8 februari 2019 om 15:09vr 08-02-2019 om 15:09

KAA Gent heeft onder Jess Thorup de weg omhoog ingeslagen. De Buffalo's zijn in 2019 nog ongeslagen en hebben het zelfvertrouwen duidelijk teruggevonden. Toch is Thorup op zijn hoede voor aankomende tegenstander Royal Excel Moeskroen.

Thorup weet maar al te goed dat Moeskroen 9 op 9 pakte na de winterstop. ''Ze zijn uitstekend op dreef sinds de winterstop en boekten als enige ploeg drie zeges na Nieuwjaar. Wij hebben net als Standard, zeven op negen gehaald. Het wordt dus echt moeilijk maar ik kijk er wel naar uit want we zitten momenteel natuurlijk ook wel op schema voor de top-zes'', tekende Het Nieuwsblad op tijdens de persconferentie van Thorup.

De Deen is duidelijk onder de indruk van de aanpak van collega-trainer Bernd Stock bij Moeskroen. ''Ze zijn heel sterk georganiseerd en zetten ook telkens heel goed druk. Maar ze kunnen anderzijds ook heel gevarieerd voetballen: dan weer hanteren ze de lange bal en andere momenten kunnen ze dan weer rekenen op behendige jongens op de flanken. Fysiek staan ze bovendien ook heel sterk. Ze hebben dus beetje alles wat je nodig hebt om te presteren'', complimenteert Thorup de opponent van komende zondag.

Gent en Moeskroen sluiten zondag vanaf 20u de 25e speeldag in de Jupiler Pro League af.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat verwacht jij van deze match?

(145 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws