'FC Barcelona geeft zomeraankoop standje na bezoek aan feestje Neymar'

'FC Barcelona geeft zomeraankoop standje na bezoek aan feestje Neymar'

07-02-2019 19:27

Arthur Melo heeft deze week geen goede beurt gemaakt bij FC Barcelona. De Braziliaanse middenvelder speelde weliswaar een sterke Clásico tegen Real Madrid (1-1), maar was 48 uur voor de aftrap nog op een feestje van Neymar in Parijs.

Dat meldt Marca donderdag. Volgens de Spaanse sportkrant is Arthur aangesproken op zijn reisje naar Frankrijk. De Braziliaan was maandagavond - net als veel andere (ster)voetballers - op het verjaardagsfeestje van Neymar in Parijs, slechts 48 uur voor de aftrap tegen Real Madrid.

De aanwezigheid van Arthur is volgens Marca niet in goede aarde gevallen bij Barcelona, omdat het volgens de clubleiding niet valt te combineren met een gedegen wedstrijdvoorbereiding. Inmiddels zou er een gesprek hebben plaatsgevonden, zodat Arthur niet nog een keer dezelfde fout maakt.

De misstap wordt de 22-jarige middenvelder overigens niet heel zwaar aangerekend, omdat hij nog jong is en nog niet zo lang bij Barça speelt. Trainer Ernesto Valverde stelde Arthur ook gewoon op tegen Real Madrid. Overigens was ook ploeggenoot Rafinha op het feestje van Neymar.