The Times: Tottenham heeft mogelijke opvolger van Eriksen al in het vizier

The Times: Tottenham heeft mogelijke opvolger van Eriksen al in het vizier

Gepubliceerd: donderdag 7 februari 2019 om 18:00do 07-02-2019 om 18:00

Laatste update: donderdag 7 februari 2019 om 18:02do 07-02-2019 om 18:02

Tottenham Hotspur houdt ernstig rekening met een zomers vertrek van Christian Eriksen. Zijn mogelijke opvolger heet James Maddison en speelt bij Leicester City.

Dat meldt The Times. Het contract van Eriksen loopt in de zomer van 2020 af en het ziet er niet naar uit dat de Deen gaat verlengen in Londen. Er zit een aantal grote clubs achter hem aan, waaronder Real Madrid. De contractonderhandelingen tussen Tottenham en Eriksen lijken een impasse te hebben bereikt en de club weigert om hem transfervrij te laten vertrekken. The Times schat de waarde van Eriksen in op ruim 65 miljoen euro. 

Tottenham denkt aan een leven na Eriksen en heeft Maddison dus in het vizier. De 22-jarige Engelsman heeft in zijn eerste seizoen bij Leicester veel indruk gemaakt, nadat hij afgelopen zomer overkwam van Championship-club Norwich City. Maddison speelt wekelijks bij Leicester en heeft in 23 competitiewedstrijden vijf doelpunten gemaakt.

De interesse van Tottenham in Maddison is niet van de laatste maanden. De club hield hem al in de gaten toen hij nog bij Coventry City (van 2013 tot 2016) speelde. Scouts van Tottenham hebben hem vaak bekeken en zien in Maddison iemand die hetzelfde pad als Dele Alli moet bewandelen. Alli maakte in 2015 de grote stap van League One-club MK Dons naar Tottenham en is niet meer weg te denken uit de basiself van Mauricio Pochettino.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws