Solari steunt dissonant van Real Madrid: 'Hij is honderd procent Madridista'

Solari steunt dissonant van Real Madrid: 'Hij is honderd procent Madridista'

Gepubliceerd: donderdag 7 februari 2019 om 08:45do 07-02-2019 om 08:45

Laatste update: donderdag 7 februari 2019 om 08:46do 07-02-2019 om 08:46

Real Madrid maakte een prima indruk in de bekerwedstrijd tegen FC Barcelona, maar Marcelo was een duidelijke dissonant. De Braziliaan ligt onder vuur in Spaanse media na zijn 'wanprestatie', maar trainer Santiago Solari neemt het voor hem op.

"Marcelo is onze tweede aanvoerder. Hij is honderd procent Madridista en wij willen hem altijd op zijn best zien", laat Solari weten aan Marca. De linksback kreeg vooral kritiek op zijn meeverdedigen in aanloop naar de 1-1 in Camp Nou. Hij deed ogenschijnlijk weinig moeite om met doelpuntenmaker en directe tegenstander Malcom mee te lopen.

Aanvaller Vinicius Junior maakte een beduidend betere indruk dan zijn landgenoot. "Ik ben niet verrast, omdat ik met hem werk sinds hij hier naartoe is gekomen", stelt Solari. "Het is in die zin wel verrassend dat hij pas achttien jaar is en speelt op een manier die je niet veel ziet op die leeftijd. Hij en zijn teamgenoten helpen hem schitteren."

Doelpuntenmaker Lucas Vazquez baalt vooral van de uitslag na het gelijkspel. "Wij kregen de betere kansen en hadden moeten winnen. Het is frustrerend dat het slechts gelijk is geworden. Wij hadden recht op meer."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws