'Mourinho stevent af op terugkeer: donderdag meeting met Inter-directeur'

'Mourinho stevent af op terugkeer: donderdag meeting met Inter-directeur'

Gepubliceerd: woensdag 6 februari 2019 om 23:30wo 06-02-2019 om 23:30

José Mourinho lijkt terug te kunnen keren bij Internazionale. De Portugese trainer is in Milaan en zal donderdag lunchen met directeur Beppe Marotta van de Nerazzurri, zo melden Italiaanse media.

Volgens TeleLombardia moet Mourinho uiterlijk volgend seizoen het stokje overnemen van Luciano Spalletti, die op de schopstoel zit door de teleurstellende prestaties. Met name de laatste weken oogt Inter tandeloos: tegen Sassuolo (0-0), Torino (0-1) en Bologna (0-1) kwam de ploeg niet tot scoren. De achterstand op koploper Juventus bedraagt inmiddels al twintig punten.

Woensdagochtend schreven Italiaanse media al dat Mourinho in beeld is bij Inter, naast de andere kandidaten Antonio Conte en Esteban Cambiasso. Het zou een terugkeer betekenen van The Special One. In 2010 won hij de Serie A, de Coppa Italia en de Champions League met Inter. Wesley Sneijder was een van de belangrijkste spelers in dat team.

Mourinho stond daarna aan het roer bij Real Madrid, Chelsea en Manchester United. Die laatste club zette hem op 18 december aan de kant.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws