'FC Nantes wil binnen tien dagen geld zien voor transfer Sala'

'FC Nantes wil binnen tien dagen geld zien voor transfer Sala'

Gepubliceerd: woensdag 6 februari 2019 om 17:30wo 06-02-2019 om 17:30

Laatste update: woensdag 6 februari 2019 om 17:49wo 06-02-2019 om 17:49

FC Nantes eist geld van Cardiff City voor de transfer van Emiliano Sala. De club uit Wales had de Argentijn net voor 17 miljoen euro overgenomen van de Fransen toen het noodlot toesloeg en het vliegtuig met Sala aan boord van de radar verdween.

Op 21 januari verdween het toestel waarin Sala en piloot David Ibbotson zaten van de radar. Cardiff City wil volgens BBC Wales niet aan de eerste betaling voldoen tot ze 'tevreden zijn over de documentatie'. FC Nantes is daar echter niet van gediend en dreigt nu met juridische stappen als er binnen tien dagen nog geen geld binnen is gekomen. Volgens BBC Wales moet de transfersom over drie jaar en in verschillende termijnen worden betaald.

Een bron van Cadiff City heeft laten weten dat de club het contract zal respecteren, maar Cardiff City wil eerst dat 'alle feiten' boven tafel zijn gekomen. Cardiff stelt verder 'verrast' te zijn dat Nantes zich zo opstelt, juist nu men druk bezig is het wrak te bergen. Bij het wrak is ook een lichaam aangetroffen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws