'104 minuten en 1 goal: Standard zal optie tot koop op Oulare niet lichten'

'104 minuten en 1 goal: Standard zal optie tot koop op Oulare niet lichten'

Gepubliceerd: woensdag 6 februari 2019 om 13:57wo 06-02-2019 om 13:57

De samenwerking tussen Standard en Obbi Oulare zal beperkt blijven tot één seizoen. La Capitale dat Standard al heeft besloten om de optie tot koop niet te lichten.

Standard huurt Oulare dit seizoen van Premier League-club Watford en had de mogelijkheid om de 23-jarige centrumspits deze zomer voor circa 4 miljoen euro definitief over te nemen. Bij een bepaald aantal speelminuten zou clausule zelfs automatisch geactiveerd worden. Helaas voor beide partijen is de samenwerking uitgelopen op een teleurstelling.

Oulare kreeg ook bij Standard te maken met het nodige blessureleed en kon pas op 24 november jl. zijn debuut voor de Rouches maken. Michel Preud'homme gaf Oulare in december een basisplaats tegen Sint-Truiden en zag zijn aanvaller een punt redden. Dezelfde maand sloeg het noodlot toe en brak Oulare zijn scheenbeen. Voorlopig is Oulare's inbreng beperkt gebleven tot 104 minuten en gezien zijn blessure is het afwachten hoeveel tijd daar nog bij gaat komen.

La Capitale sluit overigens niet uit dat Standard een poging gaat wagen om Oulare tegen een goedkopere prijs binnen te halen. De Waalse krant vraag zich echter af of Watford welwillend is om water bij de wijn te doen. 

Plaats een reactie

DirkRAFC1 +2121
woensdag 6 februari 2019 om 14:13
Het lijkt me sterk dat Watford geen lager bod voor Oulare zou aanvaarden. Die zullen inmiddels ook al wel door hebben dat de kans klein is dat hij ooit blessurevrij wordt en terug in waarde zal stijgen.

Desalniettemin moet ik eerlijk bekennen dat ik hem, uiteraard zonder blessures, nog graag bij Antwerp had zien spelen dit seizoen.
Vind ik leuk
Brubru +5912
woensdag 6 februari 2019 om 16:21
Bij ons is die ook nooit fit geweest. Meen zelfs dat hij eens een kwetsuur opliep toen hij zich aan het klaarmaken was om in te vallen.
Spijtig want ik vond die in zijn Bruggeperiode best wel goed.
Vind ik leuk
j.caesar +1884
woensdag 6 februari 2019 om 15:02
Wij zullen de Waalse krant vergeven dat hij de "t" van "vraagt" vergat.
En verder zijn de titel en de inhoud van de tekst niet verenigbaar.
Tenslotte moet Luik wel een oplossing vinden voor Emond die Degryse vergeleek met Santini door te stellen dat zij bij hun respectievelijke clubs niet op hun plaats staan of m.a.w. dat zij daarvoor te zwak zijn.
[Reactie gewijzigd op woensdag 6 februari 2019 om 15:05]
Vind ik leuk
woensdag 6 februari 2019 om 16:02
Hij is een blessuregevoelige speler die in mijn opzicht fin de carriere is vooraleer hij echt is begonnen. Hij is al van bij FCB meer gekwetst dan speelklaar en daardoor zie ik ook niet in welke ploeg het nog ziet zitten om hem een contract te geven
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws