'104 minuten en 1 goal: Standard zal optie tot koop op Oulare niet lichten'

'104 minuten en 1 goal: Standard zal optie tot koop op Oulare niet lichten'

Gepubliceerd: woensdag 6 februari 2019 om 13:57wo 06-02-2019 om 13:57

De samenwerking tussen Standard en Obbi Oulare zal beperkt blijven tot één seizoen. La Capitale dat Standard al heeft besloten om de optie tot koop niet te lichten.

Standard huurt Oulare dit seizoen van Premier League-club Watford en had de mogelijkheid om de 23-jarige centrumspits deze zomer voor circa 4 miljoen euro definitief over te nemen. Bij een bepaald aantal speelminuten zou clausule zelfs automatisch geactiveerd worden. Helaas voor beide partijen is de samenwerking uitgelopen op een teleurstelling.

Oulare kreeg ook bij Standard te maken met het nodige blessureleed en kon pas op 24 november jl. zijn debuut voor de Rouches maken. Michel Preud'homme gaf Oulare in december een basisplaats tegen Sint-Truiden en zag zijn aanvaller een punt redden. Dezelfde maand sloeg het noodlot toe en brak Oulare zijn scheenbeen. Voorlopig is Oulare's inbreng beperkt gebleven tot 104 minuten en gezien zijn blessure is het afwachten hoeveel tijd daar nog bij gaat komen.

La Capitale sluit overigens niet uit dat Standard een poging gaat wagen om Oulare tegen een goedkopere prijs binnen te halen. De Waalse krant vraag zich echter af of Watford welwillend is om water bij de wijn te doen. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws