Crisisclub Lokeren kondigt drastische maatregel aan: ''Rekenen op begrip''

Crisisclub Lokeren kondigt drastische maatregel aan: ''Rekenen op begrip''

06-02-2019 11:33 Laatste update: 11:47
5

Het is 5 voor 12 bij Sporting Lokeren. De Waaslanders hebben nog slechts matchen de tijd om op mirakuleuze wijze alsnog aan degradatie te ontsnappen. Dat Lokeren in crisis verkeert blijkt wel uit een opvallende maatregel die woensdag werd aangekondig. 

Lokeren wil zich in de cruciale fase in alle rust voor kunnen bereiden op de wedstrijd en de clubleiding heeft daarom besloten dat fans tot einde van het seizoen niet meer welkom bij de afsluitende training. ''De laatste training voor de wedstrijddag zal voortaan telkens achter gesloten deuren plaatsvinden. We rekenen op het begrip van onze fans voor deze manier van werken'', schrijft Lokeren op Twitter.

De club geeft op de officiële website meer uitleg. 'Coach Glen De Boeck houdt zich aan deze routine. Het stadiondomein zal dan niet toegankelijk zijn. Stewards zullen toezien op een goed verloop van deze werkwijze', klinkt het.

Rode lantaarn Lokeren heeft liefst acht punten achterstand op nummer vijftien Waasland-Beveren. Royal Antwerp FC is zaterdag de eerstevolgende opponent van Lokeren.