'Nainggolan krijgt nieuwe trainer bij Inter: Mourinho en twee anderen in beeld'

'Nainggolan krijgt nieuwe trainer bij Inter: Mourinho en twee anderen in beeld'

Gepubliceerd: woensdag 6 februari 2019 om 11:00wo 06-02-2019 om 11:00

Laatste update: woensdag 6 februari 2019 om 11:02wo 06-02-2019 om 11:02

José Mourinho, Antonio Conte en Esteban Cambiasso zijn in beeld om Luciano Spalletti te vervangen bij Internazionale. Italiaanse media schrijven dat deze week. Het ontslag van Spalletti lijkt een kwestie van tijd. 

Met name de laatste weken presteert de club van Radja Nainggolan dramatisch. Drie Serie A-duels in 2019 leverden één schamel puntje op; Inter scoorde tegen Sassuolo (0-0), Torino (0-1) en Bologna (0-1) niet één keer. De achterstand op koploper Juventus bedraagt na 22 speelrondes 20 (!) punten. 

Ook in Europa stelde Inter teleur: Spalletti slaagde er niet in om zich met zijn elftal te plaatsen voor de achtste finales van het miljardenbal, ondanks grote investeringen in de zomer. Volgens La Gazzetta dello Sport is het niet de vraag óf, maar wannéér Spalletti zijn congé krijgt. Achter de schermen is de leiding van Inter al druk bezig met een opvolger. 

Antonio Conte zou een belangrijke kandidaat zijn om aan de slag te gaan in Milaan. Eerder werkte hij bij onder meer Juventus, Chelsea en de nationale ploeg. Cambiasso, oud-speler van Inter, is eveneens in beeld.

Mourinho
Daarnaast heeft zaakwaarnemer Jorge Mendes de diensten van Mourinho aangeboden bij de Nerazzurri. Mourinho zit zonder club sinds zijn gedwongen vertrek bij Manchester United in december 2018. De Portugees werkte tussen 2008 en 2010 ook al bij Inter. Hij won onder meer twee landstitels én de Champions League met de club. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws